| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | |||
![]() |
![]() |
95 Oktan Kurşunsuz Benzin : 3,76TL/LT Diesel (Motorin) : 3,08TL/LT LPG : 2.05TL/LT |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Aktif Üye
|
Owner Top Secret
Hometown Chiba, Japan Daily Grind Gold Miner Power Est. 1,000-plus hp @ 5,500 rpm Under The Hood 1GZ-FE 5,000cc engine; HKS GT2540 turbine (x2), HKS blow-off valve (x2), wastegate (x2); Top Secret custom intake plenum with twin 80mm throttle bodies; ARC intercooler, radiator (with custom rear mount) Drive Train JZA80 Getrag transmission; Cusco 1.5 way LSD; ORC clutch Brains Top Secret coilovers with Roberuta Cup kit Rollers Volk Racing GT-F 19-inch; 245/35R19 front and 275/40R19 rear Bridgestone Potenza RE050A Stoppers GReddy GREX eight-piston 380mm front, four-piston 350mm rear Outside Top Secret Super G-Force Wangan widebody kit (includes front and rear bumpers, side steps, 33mm front and 50mm rear wide fenders, HID headlight housings with IPF lights); Top Secret carbon aero bonnet with bonnet pins, aero mirrors by Ganador with LED; GT rear wing, Top Secret Exclusive paint with Top Secret II paint and bodywork; MS-R graphics Inside Bride Gias leather seats; Takata harnesses; Top Secret steering wheel, shift knob; Defi Super Sports cluster Ice Carrozzeria Navigation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Smokey Nagata Araçla Nardo pistinde 222MPH (357Km/s) basmış supersprintonline.com'dan alıntıdır.video: http://videos.streetfire.net/video/l...v12_113901.htm
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Bunun eresi supra yaa supralığı mı kalmış Beğenmedim...
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
bu aracı biliyorum fakat bu araçta tek hoşuma gitmeyen ön farlar gerisine konuşmaya gerek yok zaten diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hiperaktif Üye
|
ilk gördüğümde tanımadım supramı değilmi die tereddüt içinde kaldım malesef ama beğenmedim
yinede eline sağlık
|
|
|
#5 |
|
Hiperaktif Üye
|
sizin beğenmediğinizi bana versinler
![]()
![]() KURDA SORMUŞLAR BOYNUN NİYE KALIN DİYE KAFAMIN KALIN OLMASINDAN İYİDİR DEMİŞ(MEMATİ) EFSANEMİN RESİMLERİ http://toyotaci.com/forum/2009-model...imi-t2643.html PLAZMA KADRANLARIM http://toyotaci.com/forum/plazma-kad...ler-t3268.html |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çalışkan Üye
|
pekte kötü değil ama kaç ps vede kaç tork var bu araçda onu anlamadım
![]() Videoyu izledikten sonra anladımm 553ps offffffoffffffffff ![]() Ama Toyotayla ilgili hiç bi ibare yok ![]()
Mehmet_Kerim Konu nemo61_4 tarafından (17-11-2008 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Bu gördüğnüz araç 1200 hp lik bir araç ve dünyada donanım olarak en iyilerden bir tanesi resimde görülen Japon sa Top Secret Custom Shop un sahibi bu araçta onun kendi aracı.Video sitelerinde sık sık rastlayabilirsiniz bu araca Ferrari,Lamborghini ve alayını öttürürken arkadaşlar
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Hiperaktif Üye
|
0-100'ü kaç merak ediom ^^
|
|
|
|
#9 |
|
Hiperaktif Üye
|
nerde toyotalığı kalmamış??motor toyota centry şasi supra
yani hala toyota bu arada bu araba akıl dışı bi varlık binen ağlıo videolardan gördüüm kadarıyla
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
|
buna şapka çıkartılır arkadaşlar
![]() |
|
|