| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bugünki Mesajlar | Arama | |||
![]() |
![]() |
95 Oktan Kurşunsuz Benzin : 3,76TL/LT Diesel (Motorin) : 3,08TL/LT LPG : 2.05TL/LT |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Mesajlara Resim Eklemek
![]() ![]() B: photobucket için: Kırmızı olarak işaretlediğim yerdeki linkin üzerine bir defa tıklayınız. Bunu yapınca tüm link seçilecektir. Daha sonra kopyala yapıştır yöntemiyle bir önceki basamakta anlattığım gibi mesaj panosuna yapıştırınız.
Photobucket için: Maviyle işaretli olan linke bir defa tıklayınız. Bu tıklama işlemi linkin tümünü seçecektir. Daha sonra kopyalayınız bu linki. Şimdi forumdaki sayfamızı açıyoruz.
A hızlı cevap panosu için)Öncelikle yeşil le işaretlediğim yerdeki hızlı cevap butonuna basarak hızlı mesaj panosunu aktif hale getiriniz.B: daha sonra pembeyle işaretlediğim grafik ekle butonuna tıklıyoruz. C: Grafik ekle butonuna tıklayınca kırmızı kutu içine alarak gösterdiğim bir pencere açılacak. Buy pencerenin içine kopyaladığımız direct linki yapıştırıyoruz ve tamam’a basıyoruz. ![]() Not: aynı işlemleri gelişmiş cevap seçeneklerinde de uygulayabilirsiniz hiçbir farklılık yoktur…
![]() Konu ozzy tarafından (11-09-2009 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hiperaktif Üye
|
abi bizim alttaki hızlı mesaj yerine mesaj yazamıyoruz o bi el atıversen iyi olur
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
yazarsın kardeşim aktif hale getirmen lazım mesajların sağ altındaki butona basarak. Yukarıda mesajlı anlatımımdaki en alttaki fotoda yeşil işaretli yere basarsan aktif hale gelir hızlı mesaj panosu...
|
|
|
#4 |
|
Hiperaktif Üye
|
tamam sağol oldu
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Arkalarda kaldı bir günceleyelim ki herkes görsün....
|
|
|
#6 |
|
Çalışkan Üye
|
Valla 50 kere denedim ancak resimler bu kadar büyüyo dahada büyümüyo olmuyo....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Dizelci Admin
|
upload ettiğin fotolar ufak olmasın?
|
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
|
[IMG]http://i938.photobucket.com/albums/ad223/muham****liyavuz90/corollaae101-1.jpg[/IMG]
You have used a censored word. Please remove this word direct linki alıp kopyalıyorum fakat bu şekilde oluyor nerede hata yapıyorum acaba Konu aliyavuz tarafından ( 3 Gün önce Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Hiperaktif Üye
|
Alıntı:
![]()
|